Een zwembad inbouwen in uw tuin?
Ook dát verzorgen wij snel en goed!

Als allround hovenier kregen we regelmatig de vraag: “Kunnen jullie ook een zwembad inbouwen?” Nu is zwembad-installatie een technisch specifieke klus die veel vakmanschap vereist. Maar een zwembad plaatsen kun je eigenlijk ook niet netjes doen zonder bijdrage van een professionele hovenier. Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij samenwerking gezocht met misschien wel de beste zwembadbouwer van Nederland. Daardoor kunnen wij nu een A-merk zwembad leveren, inclusief advies, tuinontwerp, inbouw en onderhoud. Plus de complete verzorging van al het hovenierswerk dat er nog bij komt.

 

Keramisch composiet zwembaden: mooi en duurzaam

Onze partner in zwembadinstallatie is marktleider in zwembaden gemaakt van keramisch composiet. Dit zijn letterlijk en figuurlijk ‘naadloze’ baden met ene materiaal dat aangenaam ‘satijnachtig’ aanvoelt. De zwembaden zijn verder makkelijk te verwarmen en onderhoudsarm. U hoeft ze minder vaak te reinigen en het water blijft langer schoon en helder met minder chemicaliën. Kortom, het zijn topbaden waar u veel plezier en weinig werk aan hebt.

 

Zwembad plaatsen met een hovenier?

Eigenlijk is het logisch om een hovenier in te schakelen als coördinator van een zwembadinstallatie. Het vraagt immers een brede kijk op tuinontwerp om uw nieuwe zwembad optimaal in te passen, aansluitend bij de tuinonderdelen die u al hebt en natuurlijk de zwembad-gerichte gevel van uw woning. Als ervaren hoveniers zorgen wij voor de juiste positionering van uw zwembad en adviseren wij over de vorm, het formaat en de kleur van het bad zelf alsmede de vormen en materialen van de terrassen. Verder denken we mee over de aanleg van eventuele paden van en naar het zwembad, over het (her)gebruik of afvoer van alle aarde die u afgraaft en over de beste beplanting rond uw zwembad.

 

Geïntegreerde zwembad inbouw

Bij de integratie van uw nieuwe zwembad in de tuin komt meer kijken dan u denkt. Wij denken bijvoorbeeld na over de plaatsing van struiken en heggen om de privacy in uw tuin te waarborgen met oog voor de uitstraling van uw perceel voor omwonenden. Ook maken we een plan voor de beplanting rond uw zwembad. Met planten en struiken die tegen een stootje kunnen en die liefst niet te veel blad verliezen. Het kan zijn dat er bomen moeten sneuvelen om de zon vrij spel te geven, maar vaak is ook een (twee- of drie-)jaarlijkse rigoureuze snoeibeurt voldoende.

 

Zwembad inbouwen? Neem contact op!

Enfin, u begrijpt, wij denken graag met u mee over de keuze en installatie van een prachtig keramisch composiet zwembad voor jarenlang zorgeloos plezier in uw eigen tuin. Én wij zorgen als ‘hoofdaannemer’ dat het hele project van de installatie van uw zwembad en de (her)inrichting van uw tuin vlekkeloos en volgens schema verloopt. Meer weten over zwembadbouw? Neem contact met ons op!