Uw tuinproject in goede handen – Hoveniers voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud

Uw tuinproject start in onze complete showroom!

Hovenier voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinrenovatie.

Optimaal genieten van uw tuin? Uw tuinproject begint al in onze showroom: een 10.000 m² overdekte showroom vol inspiratie. Of u nu een onderhoudsarme tuin wilt, een kleurrijke tuin, een wilde tuin, een vier-seizoenen tuin, een klassieke tuin of juist een fantasierijke tuin met bijzondere planten en bomen… wij denken graag met u mee. Bovendien verzorgen onze professionele hoveniers op vakkundige wijze zowel het tuinontwerp als de tuinaanleg.

Een hovenier met een showroom

Ons familiebedrijf (sinds 1901)  was ooit een kwekerij en een tuincentrum. Van lieverlee zijn wij ons gaan specialiseren in luxe tuinprojecten – tuinontwerp en aanleggen van tuinen. Tegelijk hebben wij een groot tuincentrum opgebouwd, met een breed assortiment planten, struiken en bomen, maar ook vele andere elementen voor het inrichten van uw tuin. Denk aan zonneschermen, veranda’s, irrigatie- en afwateringssystemen, schuttingen, wanden, vijvers en nog veel meer. Het voordeel van een tuinproject uitbesteden aan een hoveniersbedrijf met eigen buitenleven showroom ligt voor de hand. Wij laten u een tuinontwerp niet alleen op tekening zien, maar kunnen u de diverse elementen ‘live’ tonen in onze binnen- en buitenshowroom.

Een tuincentrum met uitvoerders

Het omgekeerde is natuurlijk ook waar. U vindt bij ons in Zwanenburg een uitgebreide collectie met alles wat u nodig heeft voor de tuininrichting – van vergeet-mij-nietje tot luxe hardhouten veranda – en bovendien een team ervaren hoveniers die u alles vertellen over wat u wel en niet kunt doen om uw tuin te verfraaien. Of u nu uitleg wilt over speciale schuttingen, over LED tuinverlichting, over het beste moment om een fruitboom te planten of over een originele manier om uw tuin in te richten… onze mensen hebben er verstand van, voor een vliegende start van uw tuinproject.

Een tuinproject begint met een goed tuinontwerp.

Samen met u bekijken we de indeling van uw perceel, rekening houdend met de zoneligging, eventuele hoogteverschillen, de positie van de buren (privacy), de samenstelling van de bodem… Onze tuinarchitect maakt vervolgens een tuinontwerp geheel naar uw wensen. Zie voor meer uitgebreide informatie ook onze pagina ‘Tuinontwerp’.

Tuinaanleg en -onderhoud

Het bouwen van een veranda of installeren van een vijver vraagt om andere expertise dan het planten en snoeien van planten en bomen, of het bijhouden van een gazon. Wij hebben onze eigen specialisten voor alle technische en minder technische werkzaamheden. Zie ook onze pagina’s over Tuinaanleg en Tuinonderhoud.

Hebt u een tuinproject?

Neem contact met ons op voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin, of kom langs in onze 10.000 m² showroom. Wij zijn 7 dagen per week geopend en gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol, dus prima bereikbaar vanuit de gehele Randstad.