Tuinverlichting

Tuinverlichting is een heel belangrijk onderdeel van uw tuin. Het maakt dat u ’s avonds langer in uw tuin kunt zitten en brengt veel sfeer. Ook maakt tuinverlichting uw tuin ’s avonds spannender om naar te kijken en van te genieten. Met verlichting op de juiste plekken kunt u bijzondere planten en bomen mooi uitlichten. Maar verlichting heeft ook een andere functie: het wijst u ’s avonds de weg in uw tuin. Daarom is het belangrijk om bij het ontwerp van uw tuin al na te denken over de verlichting, zodat de kabels in de grond gelegd kunnen worden voordat de bestrating en beplanting aangebracht worden.

Inlite tuinverlichting

Zoals u van ons gewend bent werken wij graag met de beste materialen en A-merken. Dat geldt ook voor onze tuinverlichting. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje in de brochure van ‘Inlite Tuinverlichting‘ en laat u verrassen wat mooie tuinverlichting in uw tuin kan doen.

Voor alle seizoenen

Tuinverlichting biedt sfeer, warmte en houvast gedurende alle seizoenen. Tijdens warme zomeravonden op uw terras, maar ook tijdens de koude wintermaanden, wanneer u uw tuin bekijkt vanuit uw warme woonkamer. Vaak wordt de wintertuin nog ervaren als een donker gat en gaan de gordijnen dicht, zodra het donker invalt. Zonde! Want ook in de winter kunt u van uw tuin genieten.

Volop inspiratie bij GroenRijk Hoveniers

In de showroom van GroenRijk Hoveniers kunt u zeven dagen per week kennismaken met alle mogelijkheden van verlichting en u laten adviseren door onze vakkundige medewerkers. U vindt bij ons volop inspiratie voor de inrichting van uw tuin. Wat ons zo uniek maakt? Bij ons vindt u alles onder één dak: tuincentrum en hoveniersbedrijf. En u heeft altijd één vast aanspreekpunt. Wel zo vertrouwd.

Wilt u een afspraak maken of heeft u op dit moment vragen? Vul dan direct het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.