Tuinstijlen

Laat u inspireren door de tuinstijl die bij u past! Een tuinstijl is veelal bepalend voor de sfeer in uw tuin. Het is belangrijk om te bepalen in welke stijl u graag uw tuin wilt hebben, voordat begonnen wordt met het ontwerp van de tuin. Van Beem Hoveniers kan iedere gewenste tuinstijl ontwerpen en realiseren. Hieronder ziet u de mogelijkheden van tuinstijlen die vaak worden toegepast, maar ook andere stijlen zijn mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een plattelandstuin, tropische tuin, oosterse tuin, Engelse tuin, bostuin, et cetera.

Bij een landelijke tuin is het belangrijk dat de overgang van de tuin naar het omringende landschap harmonieus is. Dat is de basis voor de stijl van de tuin en de toegepaste beplanting. Heel belangrijk in de landelijke tuin zijn de zichtlijnen, waardoor u kunt genieten van de tuin, terwijl u tegelijkertijd volop geniet van de omgeving.

Van Beem Hoveniers ontwerpt en realiseert de tuin die u voor ogen heeft. Niet voor niets is onze slogan ‘Uw tuin, onze passie!’. Heeft u een andere stijl in gedachten dan de stijlen die hierboven genoemd zijn? Geen enkel probleem. Bij Van Beem Hoveniers is alles mogelijk.

Wilt u meer informatie over de verschillende tuinstijlen? Neem dan direct contact met ons op. Uiteraard bent u ook, zeven dagen per week, van harte welkom in ons tuincentrum in Zwanenburg waar u een zeer uitgebreid assortiment vindt voor uw tuin én uw huis.