Tuinmaterialen

Van Beem Hoveniers gaat voor kwaliteit rekening houdende met uw budget. Daarom werkt Van Beem Hoveniers alleen samen met de beste leveranciers van planten, sierbestrating, tuinverlichting, tuinhout en tuinmeubelen. Uw tuin is namelijk onze passie en verdient uitsluitend de beste materialen.

Tuinplanten

Belangrijkste in een tuin zijn toch wel de planten en de bloemen. Bij Van Beem Hoveniers heeft u de keuze om in onze showroom langs te komen om diverse planten te ruiken, te voelen en te beleven. U wilt immers vierseizoenen lang genieten van uw tuin. Daarom maakt Van Beem Hoveniers samen met u een beplantingsplan waarin uw keuzes en wensen centraal staan.

Sierbestrating en keramische tegels

Veel mensen kiezen voor mooie sierbestrating in de tuin. Van Beem Hoveniers werkt er graag aan om uw tuin helemaal naar wens te maken. Voor het gewenste diepte of breedte-effect leggen we in samenspraak de juiste bestrating. Of het nu gaat om traditionele klinkers of moderne keramische tegels; Van Beem Hoveniers heeft een uitgebreid assortiment voor iedere smaak en budget.

Tuinverlichting

U wilt ook ’s avonds genieten van uw tuin maar u ziet geen hand voor ogen? Van Beem Hoveniers is dealer van In-Lite tuinverlichting wat garant staat voor stijl en kwaliteit. Bij het maken van een tuinplan wordt meteen een verlichtingsplan opgesteld. Zo is de tuinverlichting helemaal weggewerkt en kunt u ook ’s avonds heerlijk genieten van uw tuin.

Tuinhout

Dan heeft u een mooie tuin, maar kijkt u nog steeds tegen de oude schutting aan? Of wilt u een plek om al uw tuinspullen in op te bergen? Kies dan voor een schutting, blokhut of tuinhuis van Van Beem Hoveniers. Van Beem Hoveniers is dealer van Woodvision, Hillhout en Trendhout. Zo is er altijd wel iets van uw gading bij! Toch liever een aluminium veranda of carport? Neem dan eens een kijkje op www.mooieverandas.nl.

Tuinmeubelen

Voor het inrichten van uw nieuwe terras of blokhut zijn er legio mogelijkheden bij Van Beem Hoveniers. In onze showroom kunt u loungesets, tuinstoelen, hangmatten etc. gewoon even zelf uitproberen. Zo weet u tenminste zeker dat de tuinset bij u en uw tuin past. Heerlijk genieten vanuit de stoel in uw nieuw aangelegde tuin.

Vijver en waterornamenten

Vissenliefhebber maar geen zin om uw aquarium schoon te houden? Kies dan voor een vijver in de tuin. Van Beem Hoveniers kan uw vijver aanleggen in alle vormen en dieptes. Van Beem Hoveniers werkt met de beste kwaliteit vijverpompen en bodembedekking, zodat u geen omkijken heeft naar uw vijver. U hoeft er alleen maar van te genieten. Wilt u water in uw tuin maar toch geen vijver? Kies dan voor een waterornament. Deze RVS waterornamenten bootsen ruige watervallen of kalme beekjes na en u voorziet uw tuin van een prachtige blikvanger.

Kom gauw langs in onze vierseizoenenshowroom aan de IJweg 177 in Zwanenburg om inspiratie op te doen of neem contact op via het contactformulier. Graag tot ziens in onze showroom!