Tuinonderhoud Particulier én Bedrijf

Niet alleen het ontwerp en de aanleg van uw tuin is belangrijk wanneer u er het hele jaar door van wilt genieten. Ook het onderhouden van de tuin is essentieel. Wanneer u uw tuin een vakkundige voor- en najaarsbeurt laat geven bent u al een eind op weg, want daarmee legt u de basis voor een mooie en gezonde tuin. Maar heeft u zelf helemaal geen tijd en/of zin om uw tuin te onderhouden? Dan kunt u het onderhoud ook volledig uit handen geven, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

De onderhoudsservice van GroenRijk Hoveniers

Bij GroenRijk Hoveniers kunt u, zowel particulier als zakelijk, terecht voor regelmatig klein onderhoud en groot onderhoud. Handig en gemakkelijk wanneer u zelf geen tijd of geen zin heeft. Onze gediplomeerde hoveniers hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om uw tuin het hele jaar door verzorgd te houden. We komen graag bij u langs om te bekijken welke onderhoudsfrequentie het beste bij uw tuin en uw wensen past. We spreken graag samen met u af of we iedere week, iedere maand, elk kwartaal of ieder half jaar uw tuin komen onderhouden. Dankzij onze onderhoudsservice bent u het hele jaar door verzekerd van een tuin in topconditie.

Onze onderhoudsservice

Basis Excellent

Bij een Basis Excellent onderhoudspakket komen we wekelijks langs, op een vaste dag. Na zo’n grote tuinbeurt is uw tuin bemest met meststoffen van Ecostyle, zijn de hagen geknipt, de bomen gesnoeid, de borders opgeruimd en is de bestrating onkruidvrij gemaakt. Uw tuin ligt er dan gegarandeerd altijd piekfijn bij. U hoeft alleen maar te genieten!

Basis Plus

Bij het Basis Plus onderhoudspakket komen we maandelijks langs voor een vakkundige onderhoudsbeurt én maaien we tussentijds het gazon zo vaak als nodig is.

Basis Top

Bij een Basis Top onderhoudspakket krijgt uw tuin maandelijks een vakkundige tuinbeurt.

Het enige dat u tussendoor zelf hoeft te doen, is het gazon maaien en het terras aanvegen.

Basis

Bij het Basis onderhoudspakket verzorgen we twee keer per jaar een grote tuinbeurt, in het voor- en najaar.

Daarna kunt u de tuin zelf bijhouden.

Na zo’n grote tuinbeurt is uw tuin bemest met meststoffen van Ecostyle, zijn de hagen geknipt, de bomen gesnoeid, de borders opgeruimd en is de bestrating onkruidvrij gemaakt.

Voor meer informatie over ons tuinonderhoud, de verschillende pakketen en onderhoud op afroep kunt u contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.