Overkappingen

Buiten leven heeft op veel mensen een enorme aantrekkingskracht. Misschien droomt u er ook van om vier seizoenen per jaar van uw tuin te kunnen genieten. Zonder dat u last heeft van regen, wind of teveel zon. Met een veranda van hout óf aluminium van Van Beem Hoveniers kunt u dat realiseren.

Veranda’s

Een veranda biedt bescherming tegen regen, wind en kou en biedt dus de mogelijkheid om lekker lang buiten te zitten, ook met minder ideale weersomstandigheden. Wij leveren veranda’s van hout of aluminium van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien kunt u bij ons terecht voor zowel standaard veranda’s als veranda’s op maat, die kunnen worden aangepast aan iedere woning of tuin. En omdat onze veranda’s betaalbaar zijn kan iedereen zijn droomtuin realiseren. Een groot deel van ons assortiment veranda’s is op voorraad en daardoor snel leverbaar. Ons team beschikt over gedegen productkennis en kan u uitstekend adviseren over de geschikte aluminium of houten overkapping bij uw huis en tuin. In onze showroom vindt u diverse veranda’s die u op uw gemak kunt komen bekijken, zeven dagen per week. Wij adviseren u graag over de juiste materialen, de beste dakbedekking en het model van de houten- of aluminium veranda. Wanneer u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op of bekijk de uitgebreide informatie op onze website www.mooieverandas.nl.

Buitenhuizen

Een fijne plek om te onthaasten. Om even tot rust te komen. Om uw gedachten te verzetten. En dat allemaal in uw eigen tuin, vier seizoenen per jaar. Met een buitenhuis is dat allemaal mogelijk. Lekker barbecueën en lang tafelen of relaxen. Genieten van warme zomeravonden en genieten met vrienden en familie. Lekker beschut in de herfst, als de avonden wat koeler worden, of genieten van warme chocolademelk bij het vuur in de winter.

Van Beem Hoveniers adviseert en ondersteunt u bij het creëren van een buitenhuis. Wij ontwerpen uw eigen buitenhuis geheel naar uw smaak en wensen. Als pool house met jacuzzi, als gastenverblijf, als werkplek of als carport. Met een buitenkeuken of een sauna. Door het gebruik van losse wandmodules, veranda hekwerken en ramen en deuren kunt u uw buitenverblijf eenvoudig naar eigen wens indelen en uitbreiden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze veranda’s of de mogelijkheden van een buitenhuis.