Keramische tegels

Bent u opzoek naar een uitgebreid assortiment keramische tegels? Ook daarvoor kunt u terecht bij uw groenfamilie van de regio! Wij hebben het grootste assortiment keramische tegels van de regio.

Keramische tegels moeten wat ons betreft zowel functioneel als decoratief zijn. Naast maatvast, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn ze prachtig om te zien en zijn ze vaak nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden.

Brochures Gardenlux en Michel Oprey

Laat u inspireren en neem eens een kijkje in één van onze brochures van Michel Oprey en of Gardenlux. Hier vindt u een goede impressie van al onze keramische tegels mogelijkheden. Op www.groenrijkzwanenburg.nl/folders vindt u ons volledige assortiment.

Showroom zeven dagen per week geopend

Met onze showroom hopen wij u te kunnen inspireren met onze collectie, zodat u alle mogelijkheden kunt benutten om uw eigen unieke tuin te creëren.
Uw favoriete plekje, dat helemaal bij u past en laat zien wie u bent. Wij zijn zeven dagen per week geopend dus ook op zondag kunt u bij ons terecht.

Bent u op zoek naar een uitgebreid assortiment keramische- én natuurtegels en komt u uit de omgeving van Badhoevedorp, Vijfhuizen, Halfweg, Amstelveen, Haarlem, Amsterdam of Hoofddorp? Kom langs voor persoonlijke service en proef de sfeer van gezelligheid!