Zakelijk

Bedrijfstuin

Een fraai bedrijfsgebouw op een mooie locatie verdient een bedrijfstuin met uitstraling. Dat is immers de eerste indruk voor de klanten die uw bedrijf bezoeken. Dus natuurlijk wilt u dat uw tuin er verzorgd en representatief uitziet. Groenrijk Hoveniers heeft, als dé groenfamilie in de regio, jarenlange ervaring in het aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen. Onze gediplomeerde hoveniers hebben de juiste kennis in huis om uw bedrijfstuin het hele jaar door de uitstraling te geven die het verdient. En natuurlijk bepaalt u zelf de mate van onderhoud: wij kunnen iedere maand, ieder kwartaal of ieder half jaar uw tuin komen verzorgen.

Interieurbeplanting

Wonen en werken wordt aangenamer met mooie planten om u heen. Want wat is een interieur zonder groen? Planten zorgen voor een gezond klimaat en dringen op de werkvloer het ziekteverzuim aantoonbaar terug. Bovendien maken planten uw entree of kantoor extra representatief en gastvrij en zorgt afgewogen interieurbeplanting voor sfeer, benadrukt het vormen, filtert het licht en accentueert het kleuren. Planten verbeteren ook de werkomgeving. Ze dempen geluiden, scheppen privacy en verhogen de vochtigheidsgraad. Goede redenen om te zorgen voor prettige en mooie interieurbeplanting. Groenrijk Hoveniers heeft de deskundigheid in huis om uw interieurbeplanting naar wens te realiseren. Onze hoveniers adviseren u graag over de beste inrichting en verzorging van al uw planten.

U bent van harte welkom in onze showroom waar u volop inspiratie vindt voor de inrichting van uw bedrijfstuin en of interieurbeplanting. U kunt zeven dagen per week ons zeer ruime assortiment op uw gemak komen bekijken. Direct een afspraak maken om uw wensen te bespreken is ook mogelijk. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.