Tuinaanleg

Na de inventarisatie van uw wensen, het bespreken van het tuinontwerp en het uitbrengen van de offerte gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. GroenRijk Hoveniers is al sinds 1901 dé groenfamilie in de regio en heeft alle disciplines in huis voor een complete tuinaanleg. Uiteraard werken we met professionele machines en de beste materialen. Zo heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw tuin. GroenRijk Hoveniers kan uw bestaande tuin aanpassen of een hele nieuwe tuin realiseren: alles is mogelijk.

Stap voor stap

Een tuin aanleggen doen we volgens een gefaseerde aanpak. Eerst zorgen professionals voor het grondwerk. Planten groeien natuurlijk alleen in een voedzame bodem, geen terras blijft goed liggen zonder stevige ondergrond en wateroverlast wordt alleen opgelost met goede drainage. Na het grondwerk is het tijd voor de stratenmakers. Daarna worden de schuttingen, tuinhuizen en andere bouwwerken geplaatst en zorgt de elektricien voor de verlichting. Tot slot komen de plantenspecialisten die uw tuin voorzien van mooie, kleurrijke beplanting.

Complete tuin of kleine aanpassingen: de keuze is aan u

Natuurlijk bepaalt u zelf of u uw volledige tuin door GroenRijk Hoveniers laat aanleggen of dat u een deel van de aanleg uitbesteedt. Wij hebben alles in huis om uw tuin tot in de puntjes aan te leggen: van planten tot bestrating, van verlichting tot erfafscheiding. Maar we kunnen u ook ondersteunen bij het inrichten van de tuin met meubilair, een zwemvijver of een buitenkeuken. In onze showroom in Zwanenburg vindt u alles onder één dak: een 10.000m² overdekte showroom. U kunt op uw gemak ons zeer uitgebreide assortiment komen bekijken.

De ceremoniemeester van uw tuin

Wanneer u uw tuin laat aanleggen door GroenRijk Hoveniers krijgt u een vast aanspreekpunt in de vorm van een regisseur die met alle specialisten in contact blijft staan. Deze regisseur is als het ware de ceremoniemeester van uw tuinaanleg die ervoor zorgt dat de verschillende fases probleemloos op elkaar worden afgestemd. Niet alleen tijdens de aanleg van de tuin, maar ook daarna. En dat werkt wel zo prettig.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van tuinaanleg? Of over het aanpassen van uw bestaande tuin? Vul dan direct het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.