Trendhout buitenverblijven van douglas hout:
uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs.

Trendhout is Europees leverancier van houten buitenverblijven op basis van met name douglas / larix hout. As u op zoek bent naar een tuinhuis, een blokhut met veranda, een houten kapschuur of een berging van douglas hout, dan zult u bij ons zeker slagen. Als dealer van Trendhout hebben wij een breed assortiment, dat u bovendien ‘live’ kunt bewonderen in onze showroom. En dat maar liefst zeven dagen per week!

 

Trendhout – eerlijk hout uit goed beheerde bossen

De producten van Trendhout worden gefabriceerd uit de houtsoort douglas of larix, een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa. Dit wat donker gekleurde hout wordt na uitdroging steeds harder en heeft zelfs onbehandeld een levensduur van tien tot vijftien jaar. Vanzelfsprekend kunt u deze levensduur sterk verlengen met de juiste behandeling. Al het hout dat Trendhout gebruikt is gecertificeerd door het Forest Stewardschip Council en heeft dus het FSC® certificaat.

 

Een eigen timmerfabriek in Slowakije

Na het oogsten van het naaldhout wordt het tot planken verzaagd, die vervolgens op transport gaan naar de eigen timmerfabriek in Slowakije. Daar worden uiteindelijk de onderdelen gemaakt voor de vele producten van Trendhout.

 

Heerlijk buiten verblijven in uw eigen tuinhuis

Een tuinhuis is met name een populaire uitbreiding van het woongenot voor mensen die achter in hun tuin meer zon hebben dan op het terras bij het huis. Een buitenverblijf op een zonnige plek kan uw ‘tuinseizoen’ flink verlengen. Als u een tuinhuis wilt plaatsen voor nóg meer plezier van uw tuin, dan helpen wij u graag een keuze maken uit het assortiment van Trendhout. Samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn, qua ruimte en zonligging, zodat u een goed onderbouwde keuze kunt maken.

 

Tuinhuis van Trendhout plaatsen

Als specialist in buitenleven verkopen wij niet alleen Trendhout buitenverblijven, we plaatsen ze ook vakkundig. Van het afvlakken en eventueel funderen van de ondergrond tot en met het aanleggen van het pad er naartoe en het op de juiste manier beplanten van het terras of de veranda. Zodat uw nieuwe Trendhout tuinhuis al snel een integraal onderdeel van uw tuin is, dat er uit ziet of het er al jaren staat.

Meer weten over Trendhout buitenverblijven?

Onze adviseurs staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen. Neem contact op voor een afspraak of kom gewoon eens langs in onze showroom, goed bereikbaar vanuit de Randstad