Platoflex muur, schutting of plantenbak op maat
inclusief plaatsing tegen aantrekkelijke prijzen

‘Even een muurtje zetten’ is geen overdreven voorstelling van zaken met een Platoflex muur. Platoflex tuinelementen zijn op maat gemaakte kunststof wanden, verhoogde platforms of plantenbakken die zich heel gemakkelijk laten plaatsen en die na plaatsing niet te onderscheiden zijn van een gestucte betonnen muur of bak. Platoflex muren worden op bestelling en op maat gemaakt voor uw tuin. Wij regelen alles voor u, inclusief plaatsing. Dat kan meestal in een paar uur!

 

Wat is een Platoflex muur?

Platoflex muren zijn op maat gemaakte wanden, licht in gewicht, super solide en uitstekend bestand tegen de elementen. Waar een gemetselde en gestucte muur al na een paar jaar vocht- en schimmelplekken zal vertonen en opnieuw geschilderd moet worden, ziet een Platoflex muur er ook na tien jaar nog precies even strak en mooi uit. Er kan wat zand tegenaan spatten en misschien zelfs wat mos op groeien, maar met een sopje en een borstel of een hogedrukspuit is de muur snel weer als nieuw.

 

Een Platoflex muur plaatsen

Als wij een Platoflex muur voor u plaatsen, beginnen we met het inmeten van de ruimte waar de muur moet komen. We berekenen de ideale breedte en hoogte van de muur en bestellen exact deze maten bij Platoflex. De Platoflex muur wordt voor u op maat geproduceerd, met natuurlijk de gewenste kleur conform ons tuinontwerp. Op de dag van levering zorgen wij dat de horizontale ondergronds bodemplaten mooi vlak en stabiel klaar liggen (of we slaan wat palen), zodat we de verticale muur er direct op kunnen bevestigen. Hoe dan ook, in een paar uur staat uw wand muurvast, klaar voor jarenlang esthetisch en comfortabel genieten.

Platoflex toepassingen

Tuinelementen van Platoflex hebben natuurlijk een visuele functie. Ze kunnen een bepaald deel van de tuin of het terras afschermen en privacy creëren. Soms ook is een wand nuttig als beschutting tegen de wind. Een Platoflex platform is een fraaie manier om een deel van de tuin te verhogen en bijvoorbeeld een lounge-terras te creëren. Samen met u kijkt onze tuinarchitect graag naar optimale toepassing van de verschillende Platoflex oplossingen.

 

Platoflex prijzen

De prijzen van Platoflex muren en planten- of waterbakken en andere elementen hangen erg af van het formaat en de toepassing. Ook de bodemgesteldheid en de locatie zijn van invloed op de Platoflex prijzen. Hebt u een tuinproject waarbij plaatsing van een wand nodig is en wilt u weten wat de oplossingen van Platoflex kosten? Neem contact op, dan maken wij graag een concurrerende offerte voor uw Platoflex tuininrichting.