Een maatwerk tuinhuis kopen?
Koop dan een Lugarde tuinhuis!

U wilt een maatwerk tuinhuis kopen en u kiest resoluut voor de beste kwaliteit? Dan komt u bijna automatisch uit op een Lugarde tuinhuis. Lugarde (van ‘Luxury gardens’) behoort tot de allerbeste leveranciers op het gebied van tuinhuizen, prieeltjes, houten veranda’s, blokhutten, garages en carports. De onderneming bestaat al sinds 1978 en is marktleider in Nederland en Engeland. Betrouwbare kwaliteit dus!

Tuinhuizen ‘live’ in onze showroom

Als een van de hofleveranciers van Lugarde tuinhuizen en blokhutten hebben we een aantal voorbeeldhuisjes in onze showroom opgebouwd. Dat is prettig voor u, want zo kunt u zich – zeven dagen per week! – zelf vergewissen van de robuuste bouw en de hoge kwaliteit afwerking. Niet alleen wat de houten onderdelen betreft, die geheel zonder spijkers in elkaar passen volgens het gepatenteerde Lugarde systeem, maar ook op het gebied van metalen beslag en isolerende vensters. Denk aan ramen met HR++ dubbel glas en overal driepuntssluitingen. Dit is standaard inbegrepen bij Lugarde, dus er komen niet later nog kosten bij voor isolatie en beveiliging.

Voordelen Lugarde

Andere voordelen van de tuinhuizen en andere houten constructies van Lugarde:

  • toepassing van duurzaam PEFC/FSC gecertificeerd hout
  • uitgebreid pakket opties (glazen schuifwanden, vloerenafwerking)
  • voorgedroogd gelamineerd hout, trekt niet krom;
  • vijf jaar garantie op elk product.

Maatwerk tuinhuizen op basis van 3D ontwerp

Lugarde tuinhuizen zijn er in alle soorten en maten. U kunt kiezen uit vele modellen, al dan niet met open veranda. Qua maatvoering zit u nergens aan vast. Als u een tuinhuis van precies 6,31m x 5.80m wenst, dan kan dat gewoon. En zonder extra kosten, want nagenoeg alle Lugarde tuinhuzen worden sowieso op maat gemaakt. Op basis van voorbeeldmodellen maken we samen met u in onze showroom (en in een Lugarde tuinhuis!) op de computer een 3D simulatie. Zo bepalt u zelf hoe uw toekomstige tuinhuis is ingedeeld en aangekleed.

Advies en bouw inbegrepen!

Als u bij ons een Lugarde tuinhuis, blokhut, veranda of carport koopt, is professioneel advies en 3D ontwerp inbegrepen. En natuurlijk nemen wij ook verantwoordelijkheid voor de bouw. Als specialist in buitenleven hebben wij een uitgebreid technisch team dat alles voor u verzorgt, van het grondwerk en de opbouw van uw tuinhuis tot en met het herstellen van de beplanting eromheen. Zelfs de tuinverlichting leggen we met veel plezier voor u aan. Meer weten over Lugarde tuinhuizen? Neem contact met ons op! Of kom langs in onze showroom zeven dagen per week geopend.

Lugarde Brochure tuinhuizen en overkappingen

Klik op de foto voor onze brochure live te bekijken