Kant-en-klaar haag van QuickHedge.
Direct privacy met gezonde groene hagen.

Bent u op zoek naar een kant-en-klare haag? Wij verkopen de allerbeste kwaliteit kant-en-klaar-hagen van QuickHedge, de uitvinder van de kant-en-klare haag. QuickHedge heeft al in 2004 een grote hagenkwekerij opgezet op de volle grond in Noord-Brabant. Daar doen ze niet anders dan meters en meters groene hagen kweken. Zowel groenblijvende als bladverliezende hagen met uiteenlopende eigenschappen, van hulst tot hedera… een oplossing voor elke tuin. QuickHedge levert hagen per strekkende meter. Door het slimme plantsysteem kunnen wij uw kant-en-klaar haag veelal binnen één dag plaatsen.

Hoe groeit een kant-en-klaar haag?

De haag wordt zes jaar lang met alle zorg omringd op de kwekerij van QuickHedge, waar ze er al vanaf het allereerste jaar voor waken dat de haag optimaal geschikt is voor verplanten. Daartoe passen ze een uitgekiend snoeisysteem toe, voor topconditie van de haag, zowel boven als onder de grond. Ja, u leest het goed… ook de wortels worden gesnoeid! Als je wortels vrij laat uitgroeien, reiken de haarwortels tot vér van de stam. Bij het uitgraven voor verplanten snij je al die fijne worteltjes weg en krijgt de gezondheid van de plant een klap. QuickHedge snoeit daarom de wortels jaarlijks ondergronds bij, om de plant te dwingen tot een compact wortelstelsel. Is het moment van uitgraven en verplanten daar, dan krijgt de klant een haag met een vrijwel onbeschadigd wortelstelsel dat – bevrijd! – snel uit zal groeien.

Voor wie is de kant-en-klare haag geschikt?

U kiest voor een kant-en-klaar heg als u geen jaren wilt wachten op een volgroeide haag. Een mooie dichte haag die optimale privacy biedt kost nu eenmaal tijd. Bij een kant-en-klaar-haag van QuickHedge heeft de haag zes jaar onder professioneel toezicht kunnen groeien. U krijgt dus een volgroeide haag die twee meter boven het maaiveld uitsteekt. Ideaal bij nieuwbouw of tuinrenovatie, bijvoorbeeld te vervanging van een oude schutting of te ver uitgegroeide haag.

Ruimtewinst door kant-en-klaar groene heg

Bij veel bestaande tuinen is ooit randbegroeiing geplant die vervolgens niet consequent is bijgehouden. We zien dan rododendron- of laurierstruiken die vele meters diep zijn, met aan de buitenkant een bladlaag, maar daarachter veel loze ruimte. Door deze oude beplanting te vervangen door een nieuwe, ondiepe haag kunt u uw tuin veel ruimer maken. Niet zelden winnen wij genoeg ruimte voor een complete zithoek!

Snel een nieuwe maar volgroeide haag?

Neem contact op voor overleg over de beste haag voor uw tuin. Wij maken graag een offerte voor een prachtige kant-en-klare haag, voor directe privacy