In-lite inspirerende tuinverlichting en Sfeervolle buitenverlichting ontwerpen

Met in-lite buitenverlichting geniet u dubbel zo lang van uw tuin. Want met goede sfeerverlichting in de tuin is er ook ’s avonds nog veel te zien. In-lite verlichting is speciaal ontworpen voor buiten en op vele plekken in de tuin te gebruiken. Er zijn inbouwlampen voor het terras, maar ook lampen aan de wand of vrijstaande tuinlampen, tussen de struiken of langs een pad.

Tuinverlichting als compleet systeem

Om optimaal te profiteren van uw verlichte tuin is het een goed idee om eerst een lichtplan te maken. Voor een bestaande tuin komt dit neer op goed kijken naar alle elementen. U kunt bijvoorbeeld een karakteristieke boom uitlichten, voor een mooi schaduwspel in de wind. Of een wandlamp met strijklicht gebruiken om mooie reliefrijke stenen muur om te toveren tot lichtkunstwerk. En natuurlijk zorgt u voor goede verlichting op het terras of bij een intiem zitje. Met een tuinverlichtingsysteem van in-lite kunt u alle lampen en segmenten van de tuin separaat of in groepen bedienen, voor precies het gewenste effect.

In-lite tuinverlichting accessoires

Naast lampen, spots en tuinverlichting-regelsystemen verkopen wij ook het complete assortiment accessoires van in-lite. Met speciale lenzen om licht meer focus te geven of juist meer te verstrooien, anti-verblindingsschermen die zorgen dat u wel voldoende licht hebt op uw terras, maar zonder dat het u storend in de ogen schijnt. De toepassing van in-lite tuinverlichting luister nogal nauw, maar met ons advies komt u zeker tot een uitgebalanceerd lichtplan waarmee uw tuin opperbest tot zijn recht komt.

Tuinverlichting voor veiligheid

Een bijkomend voordeel van goede tuinverlichting is dat het de veiligheid van uw tuin vergroot. U kunt donkere hoeken of een looppad uitlichten, eventueel in combinatie met sensoren die de verlichting aanschakelen als u die nodig hebt. Een goede preventie tegen ongewenste gasten, maar ook een manier om struikelpartijen ’s nachts te voorkomen.

In-lite dealers met verstand van licht

Als in-lite dealer zijn wij goed op de hoogte van de mogelijkheden van in-lite tuinverlichting systemen. In onze showroom zijn verschillende lichtoplossingen werkend te zien en natuurlijk beantwoorden onze gespecialiseerde adviseurs graag al uw vragen over sfeerverlichting voor in de tuin. Neem nu contact met ons op voor een afspraak!

U kunt hier de online versie van onze In-Lite Tuinverlichting brochure bekijken.