Het hoveniersbedrijf voor het aanleggen van uw tuin in de regio van Zwanenburg

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers staat al jaren bekend om zijn slagvaardige manier van werken, persoonlijke aanpak en een hecht team van professionele hoveniers. Dus bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier die uw tuin perfect kan aanleggen? Dan bent u bij het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers op het juiste adres.

Onze werkwijze

Om uw tuinproject tot een goed einde te brengen, doorlopen we een aantal vaste stappen.  We starten het tuinproject in onze showroom, hier zullen wij met u uw wensen bespreken en kunnen wij onze producten en materialen aan u laten zien. Tijdens dit adviesgesprek kunt u aangegeven of u tegen betaling een 3D tuinontwerp door ons wilt laten maken. Na dit adviesgesprek gaan we de offerte voor u uitwerken, die we vervolgens bespreken in onze showroom, samen met het eventueel gemaakte 3D tuinontwerp.

Onze hovenier zal ook bij u op locatie komen om uw tuin op te meten, en van de huidige situatie foto’s te maken. Ook zal hij naar de bodemgesteldheid, zon inval en zichtlijnen met de omgeving kijken. Bij deze afspraak wordt onder andere de exacte locatie van alle producten bepaalt.

Zodra de materialen binnen zijn en de plaatsingsdata gearriveerd is kunnen we met het project in de tuin van start gaan. We beginnen met het leeghalen van de tuin, waarbij de oude materialen worden afgevoerd, de tuin wordt afgegraven en wordt geëgaliseerd. Vervolgens kunnen we met de nieuwe materialen aan de slag gaan; denk hierbij aan de bestrating, het plaatsen van een schutting, border enz. Nadat deze fase is afgerond wordt de tuin aangekleed met eventueel gras en beplanting. Op de afgesproken dag wordt uw tuin opgeleverd, waarna u direct kunt genieten van uw nieuwe tuin. 

3D tuinontwerp

Met buitenverlichting geniet u het hele jaar door van uw tuin. Het is een belangrijk sfeerelement in de tuin, en zorgt ook nog voor een veilige woonomgeving. Door tuinverlichting laat u ook in de avonduren uw tuin optimaal tot zijn recht komen. Wij verkopen de moderne tuinverlichting-systemen van het A-merk In-Lite, met naast ingebouwde en los te plaatsen grondspots ook staande lampen, wandlampen en opbouwlampen. Dit alles wordt aangestuurd met een modern systeem dat u in staat stelt de tuinverlichting in groepen in te schakelen.

Hoe gaat het maken van een verlichtingsplan in zijn werking?

Optimaal gebruik maken van de sterke punten van uw tuin? Bij ons heeft u de mogelijkheid om verlichtingsplan op te laten stellen. Bij het maken van een verlichtingsplan brengen we samen met u in kaart welke onderdelen van de tuin verlicht moeten worden. Welke sfeer u wilt creëren bepaalt de hovenier in samenspraak met u en verwerkt dit in het verlichtingsplan.

Zodra er besloten is op welke plekken in de tuin verlichting moet komen, gaan we per element bepalen wat de functie hiervan is en wat voor licht hier het beste past. Zo kan er gekozen worden om sfeervol te verlichten, maar er kan ook voor gekozen worden om elementen in de tuin te accentueren. In het laatste geval is er vaak een hogere intensiteit nodig. 

Als de functie van de verlichting per onderdeel bepaald is gaan we per onderdeel na welk type armatuur u wilt toepassen. Met grondspots kan er gemakkelijk iets gemarkeerd of uitgelicht worden vanaf de grond. Voor het sfeervol oplichten van een border of oprit, is een staande lamp uitermate geschikt. Wandlampen kunnen goed ingezet worden voor het verlichten van een muur of schutting.

 

Beplantingsplan

Het beplantingsplan is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Met beplanting kunt u niet alleen kleuren en structuren in uw tuin ervaren, maar ook kunt u door de juiste toepassing van beplanting verschillende ruimtes creëren. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken aan de hand daarvan het beplantingsplan. Wij kijken naar welke sfeer u wilt creëren en welke grondsoort past bij de beplanting die u graag terug ziet in uw tuin. Ook wordt er gekeken naar de stand van de zon en de hoeveelheid wind in uw tuin. En natuurlijk bespreken we welke van de huidige beplanting kan blijven staan en welke beplanting verwijderd moet worden.

Het 3D tuinontwerp is een perfecte basis voor het beplantingsplan. Het beplantingsplan bestaat namelijk uit een tekening waar de plek van de beplanting staat aangegeven. Ook behoort bij het beplantingsplan een plantlijst. De plantlijst geeft een overzicht van het aantal gebruikte planten per soort. 

Vakbekwame hoveniers

Bij Van Beem Hoveniers houden we van een persoonlijke aanpak, daarom heeft u bij ons één aanspreekpunt. Onze hoveniers hebben ruime ervaring en beschikken over veel plantenkennis. Wij werken volgens de nieuwste methodes en beschikken over professionele machines. Verder zorgen de hoveniers bij elke klus er voor dat het naar volle tevredenheid afgerond is, en laten alles netjes achter.

De ervaring van onze klanten

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers scoort een gemiddeld klantcijfer van 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/.

Bezoek onze overdekte 10.000m² showroom

Het hoveniersbedrijf GroenRijkHoveniers zit gevestigd in Van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom van 10.000m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen. Maak een afspraak via het contactformulier met de specialisten van GroenRijk van Beem of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier voor het aanleggen van uw tuin en woont u in (de omgeving van) Zwanenburg? Vul uw gegevens in via het contactformulier ‘maak een afspraak’, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.