Het hoveniersbedrijf voor het aanleggen van uw tuin in de regio van Halfweg

Bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier die uw tuin perfect kan aanleggen? Bij het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers bent u op het juiste adres. Van Beem Hoveniers kan met de ruime ervaring en kennis als hoveniersbedrijf uw droomtuin realiseren, zodat uw tuin echt een verlengstuk van uw woning wordt.

Onze werkwijze

Om uw tuin op een perfecte manier aan te kunnen leggen, doorlopen we een aantal vaste stappen om het tuinproject tot een goed eindresultaat te brengen. We starten daarom het tuinproject met een bezoek aan onze showroom, zodat we uw wensen kunnen bespreken en onze producten en materialen kunnen laten zien. Bij dit adviesgesprek kunt u aangeven of u tegen betaling een 3D tuinontwerp door ons wilt laten maken. De volgende fase is dat we na het adviesgesprek voor u de offerte uitwerken, die we vervolgens bespreken in onze showroom, samen met het eventueel gemaakte 3D tuinontwerp.

Ook zal onze hovenier bij u op locatie komen om naar de bodemgesteldheid, zon inval en zichtlijnen met de omgeving te kijken. Uw tuin zal opgemeten worden, en er zal van de huidige situatie foto’s gemaakt worden. Bij deze afspraak wordt ook de exacte locatie van alle producten bepaalt.

We gaan van start met het project zodra de materialen binnen zijn en de plaatsingsdata gearriveerd is. We beginnen dan met het leeghalen van de tuin, waarbij de oude materialen worden afgevoerd, de tuin wordt afgegraven en wordt geëgaliseerd. Vervolgens kunnen we met de nieuwe materialen aan de slag gaan; denk hierbij aan de bestrating, het plaatsen van een schutting, border enz. Nadat deze fase is afgerond wordt de tuin aangekleed met eventueel gras en beplanting. Op de afgesproken dag wordt uw tuin opgeleverd, waarna u direct kunt genieten van uw droomtuin. 

3D tuinontwerp

Droomt u van een bepaald ontwerp voor uw tuin? Bij ons heeft u de mogelijkheid om een 3D tuinontwerp te laten maken. Wij starten het tuinontwerp door eerst met u de wensen te bespreken, en voegen daar onze kennis aan toe. Nadat we met u om de tafel zijn gegaan om uw wensen te bespreken gaan we aan de slag met uw tuinontwerp. Naast het 3D tuinontwerp en de tuinfilm kunt u het ontwerp uitbreiden met een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan.

We presenteren in onze showroom uw 3D tuinontwerp op groot scherm in onze bioscoop. Middels een levensechte tuinwandeling nemen wij u mee door uw nieuwe tuin. We simuleren verschillende tijdstippen, zodat u goed het effect van het gemaakte verlichtingsplan kan zien in de volle zon, bij schemering maar ook in het donker.

Tuinverlichting

Tuinverlichting kan een grote meerwaarde geven aan uw tuin. Het is namelijk een belangrijk sfeerelement om uw tuin ook in de avonduren optimaal tot zijn recht te doen komen. Wij verkopen de moderne tuinverlichting-systemen van het A-merk In-Lite, met naast ingebouwde en los te plaatsen grondspots, ook staande lampen, wandlampen en opbouwlampen. Dit alles wordt aangestuurd met een modern systeem dat u in staat stelt de tuinverlichting in groepen in te schakelen.

Hoe gaat het maken van een verlichtingsplan in zijn werking?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een verlichtingsplan op te laten stellen, zodat u optimaal gebruik maakt van de sterke punten van uw tuin. Bij het maken van een verlichtingsplan kijken we samen met u welke onderdelen van de tuin verlicht moeten worden. Verder bepaalt de hovenier in samenspraak met u welke sfeer u wilt creëren en verwerkt dit in het verlichtingsplan. 

Zodra er besloten is op welke plekken in de tuin verlichting moet komen, gaan we per element bepalen wat de functie hiervan is en wat voor licht hier het beste past. Zo kan er voor gekozen worden om sfeervol te verlichten, maar er kan ook voor gekozen worden om elementen in de tuin te accentueren. In het laatste geval is er vaak een hogere intensiteit nodig.

Als de functie van de verlichting per onderdeel bepaald is, gaan we per onderdeel na welk type armatuur u wilt toepassen. Met grondspots kan er gemakkelijk iets gemarkeerd of uitgelicht worden vanaf de grond. Voor het sfeervol oplichten van een border of oprit, is een staande lamp uitermate geschikt. Wandlampen kunnen goed ingezet worden voor het verlichten van een muur of schutting.

Beplantingsplan

De juiste planten zorgen ervoor dat uw tuin een eigen identiteit krijgt. Planten maken namelijk uw tuin persoonlijk. Om een goed beplantingsplan op te kunnen stellen is veel creativiteit en plantenkennis nodig. Wij hebben deze kennis. We beginnen met een beplantingsplan door eerst naar uw wensen te luisteren. Vervolgens wordt er gekeken naar de grondsoort: welke planten groeien bij u het beste? Er wordt ook gekeken naar verschillende factoren in uw tuin zoals de stand van de zon en de hoeveelheid wind. En er zal besproken worden welke van de huidige beplanting kan blijven staan en welke verwijderd moet worden.

De beste basis voor het beplantingsplan is het tuinontwerp. Het beplantingsplan bestaat namelijk uit een tekening waar de plek van de beplanting staat aangegeven. Een plantlijst behoort ook tot het beplantingsplan. De plantlijst geeft een overzicht van het aantal gebruikte planten per soort.

Vakbekwame hoveniers

Wij vinden persoonlijke aanpak erg belangrijk, daarom heeft u bij ons één aanspreekpunt voor uw gehele tuinproject. Wij hebben een zeer hecht team van professionele hoveniers met ruime ervaring. Onze vakbekwame hoveniers beschikken over professionele machines voor een vlekkeloos verloop van de aanleg van uw tuin. Ook zullen onze hoveniers alles netjes achter laten als ze klaar zijn.

 

 

De ervaring van onze klanten

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers scoort een gemiddeld klantcijfer van 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/.

 

Bezoek onze overdekte 10.000m² showroom

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers zit gevestigd in Van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom van 10.000m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen. Maak een afspraak via het contactformulier met de specialisten van Van Beem Hoveniers of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier voor het aanleggen van uw tuin en woont u in (de omgeving van) Halfweg? Vul uw gegevens in via het contactformulier ‘maak een afspraak’, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.