Hét hoveniersbedrijf voor het aanleggen van uw tuin

Bent u op zoek naar een hovenier in de regio van Amsterdam voor het aanleggen of aanpassen van uw tuin? Voor het uitbesteden van uw tuinwerkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres! GroenRijk van Beem is al sinds 1901 de groenspecialist in de regio en heeft alle specialismen in huis voor het aanpakken van uw tuinproject.

GroenRijk van Beem kan met de ruime ervaring als hoveniersbedrijf uw tuin tot in de puntjes verzorgen, of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinrenovatie, bij ons kunt u terecht voor alles rondom en in uw tuin.

3D tuinontwerp

Na het bespreken van de wensen en de mogelijkheden heeft u bij ons de mogelijkheid om door onze tuinontwerpers een 3D ontwerp te laten maken. Door middel van het 3D tuinontwerp bewandelt u virtueel uw tuin, zodat u de gekozen materialen in uw nieuwe tuin  kunt bekijken. Ook kunt u door onze specialisten een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan laten opstellen.

Het 3D tuinontwerp projecteren we in onze showroom op een groot scherm in de bioscoop. We simuleren verschillende tijdstippen, zodat u de tuin kunt zien in de volle zon, maar ook bij schemering en in het donker. Zo kunt u ook mooi het effect zien van het verlichtingsplan. Door het 3D tuinontwerp weet u haarfijn wat u kunt verwachten als onze hoveniers uw tuin aanleggen conform het ontwerp.

Onze werkwijze

Zorgvuldige en vakkundige tuinaanleg is van groot belang om het ontwerp tot een goed resultaat te brengen. We beginnen daarom met een bezoek in onze showroom, zodat we uw wensen kunnen bespreken en onze producten en materialen kunnen laten zien. Onze hovenier komt natuurlijk ook op locatie om alles op te meten, foto’s te maken en om te kijken naar de bodemgesteldheid, zon inval en zichtlijnen met de omgeving.

De ervaring van onze klanten

Het hoveniersbedrijf GroenRijk van Beem scoort een gemiddeld klantcijfer van 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/.

Bezoek onze overdekte 10.000m² showroom

Het hoveniersbedrijf GroenRijk Hoveniers zit gevestigd in Van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom met een oppervlakte van 10.000m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom kunt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen bekijken. Maak een afspraak via het contactformulier  met de specialisten van Groenrijk van Beem of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier voor het aanleggen of aanpassen van uw tuin en woont u in (de omgeving van) Amsterdam? Vul uw gegevens in via het contactformulier ‘maak een afspraak’, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.