Hét hoveniersbedrijf voor uw tuinproject in de regio van Zwanenburg

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers kan met de ruime ervaring en kennis, uw tuin omtoveren tot uw droomtuin. Dus bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier in de regio van Zwanenburg? Dan bent u bij het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers op het juiste adres.

Bij Van Beem Hoveniers kunt u terecht voor alles rondom en in uw tuin. Denk hierbij aan het tuinontwerp, het aanleggen van de tuin of het renoveren van de tuin. Wij hebben alle specialismen in huis voor het waar maken van uw droomtuin.

3D tuinontwerp

Uw nieuwe tuin virtueel al bekijken door middel van een 3D tuinontwerp, zonder dat uw tuin nog aangelegd is? Bij het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers heeft u de mogelijkheid om een 3D ontwerp te laten maken door ons ervaren team van tuinontwerpers. Onze tuinontwerpers luisteren naar uw wensen en ontwerpen aan de hand daarvan dé tuin waar u altijd al van gedroomd heeft. Het tuinontwerp kan worden uitgebreid met een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan.

In onze showroom projecteren wij het gemaakte 3D tuinontwerp voor u op groot scherm in onze bioscoop. Door middel van het 3D tuinontwerp bewandelt u virtueel uw tuin, zodat u de gekozen materialen kunt bekijken in uw nieuwe tuin. We laten in het 3D ontwerp uw tuin zien in verschillende tijdstippen; in de volle zon, bij schemering en in het donker. Zo kunt u ook goed het effect van het gemaakte verlichtingsplan bekijken.

Onze werkwijze

Uw tuinproject beginnen we in onze 10.000m² showroom. We laten in de showroom onze producten zien en bespreken uw wensen en de mogelijkheden. De hovenier komt ook op locatie om naar de bodemgesteldheid, zon inval en zichtlijnen met de omgeving te kijken. Ook zullen er foto’s gemaakt worden van de huidige situatie en de tuin zal opgemeten worden.

De ervaring van onze klanten

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers scoort een gemiddeld klantcijfer van 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/.

Kom langs in onze overdekte 10.000m² showroom

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers zit gevestigd in Van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom van 10.000m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen.  Maak een afspraak via het contactformulier of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier en woont u in (de omgeving van) Zwanenburg? Vul uw gegevens in via het contactformulier ‘maak een afspraak’, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.