Hét hoveniersbedrijf voor uw tuinproject in de regio van Nieuw Vennep

Wilt u uw tuin laten aanleggen, ontwerpen of renoveren, en bent u dus op zoek naar een hovenier in de regio van Nieuw Vennep? Dan bent u bij het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers op het juiste adres. Er wordt gebruik gemaakt van professionele machines en de beste materialen, zodat u jarenlang plezier van uw tuin heeft.

Van Beem Hoveniers bezit alle specialismen om een totaal concept te realiseren. Of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinrenovatie, Van Beem Hoveniers verzorgt graag uw gehele tuinproject tot in de puntjes.

3D tuinontwerp

Ons ervaren team van tuinontwerpers maken graag een 3D ontwerp voor u, zodat u een goed beeld krijgt hoe uw nieuwe tuin eruit gaat zien. Bij het ontwerpen van uw tuinontwerp houden de tuinontwerpers rekening met uw persoonlijke wensen. Naast het tuinontwerp en de tuinfilm, kunt u het ontwerp uitbreiden met een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan.

In onze showroom projecteren we het gemaakte 3D tuinontwerp voor u op groot scherm in onze bioscoop. Doordat u virtueel door uw nieuwe tuin kunt wandelen, krijgt u een optimale tuinbeleving. In het 3D tuinontwerp ziet u nogmaals de gekozen materialen en ook het verlichtingsplan kunnen we met verschillende tijdstippen simuleren. Zo kunnen we uw tuin laten zien in de volle zon, bij schemering maar ook in het donker.

Hoe werken wij?

Wij willen graag vakwerk leveren bij het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. We beginnen het tuinproject daarom met een bezoek in onze showroom. In de showroom bespreken we uw wensen en laten we onze producten en materialen zien. Onze hovenier komt ook bij u op locatie om foto’s te maken van de huidige situatie. Ook kijkt hij naar de bodemgesteldheid, zon inval en zichtlijnen met de omgeving en zal hij de tuin opmeten.

Hoogste klantbeoordeling

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers scoort een gemiddeld klantcijfer van een 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/.

Kom langs in onze overdekte 10.000m² showroom

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers zit gevestigd in Van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom van 10.000m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen. Maak een afspraak via het contactformulier of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier en woont u in (de omgeving van) Nieuw Vennep? Vul uw gegevens in via het contactformulier ‘maak een afspraak’, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.