Hét hoveniersbedrijf voor uw tuinproject in de regio van Hoofddorp

Zoekt u naar een hovenier in de regio van Hoofddorp voor het aanleggen of aanpassen van uw tuin? Dan bent u bij het Hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers op het juiste adres. Van Beem Hoveniers is al sinds 1901 dé groenfamilie in de regio en heeft alle specialismen in huis voor het waar maken van uw droomtuin. Wij werken met professionele machines en de beste materialen, zodat u jarenlang plezier heeft van uw tuin.

Van Beem Hoveniers kan met de ruime ervaring als hoveniersbedrijf uw tuin tot in de puntjes verzorgen, of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinrenovatie, bij ons kunt u terecht voor alles rondom en in uw tuin.

3D Tuinontwerp

Heeft u uw droomtuin in gedachten, maar kunt u dit niet op papier kwijt? Dan is een 3D tuinontwerp misschien wat voor u. Wij bespreken persoonlijk met u de wensen en ontwerpen aan de hand daarvan dé tuin waar u altijd al van gedroomd heeft. U kunt het 3D ontwerp laten uitbreiden met een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan.

In onze 10.000m² showroom projecteren wij het gemaakte 3D ontwerp voor u op groot scherm in onze bioscoop. Zo beleeft u uw tuin alsof u er midden in staat. We simuleren verschillende tijdstippen; in de volle zon, maar ook bij schemering en in het donker. Zo weet u wat u kunt verwachten als onze hoveniers uw tuin aanleggen overeenstemmend aan het 3D tuinontwerp.

Hoe wij werken?

Wij beschikken over een uitgebreide kennis, en willen graag vakwerk leveren tijdens het  aanleggen van uw tuin. We beginnen dan ook met een bezoek in onze showroom, waar we met u uw wensen bespreken en onze producten kunnen laten zien. Natuurlijk komt onze hovenier ook op locatie foto’s maken, alles opmeten en kijken naar de bodemgesteldheid, zon inval en zichtlijnen met de omgeving.

Best beoordeelde hovenier van Nederland

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers scoort een gemiddeld klantcijfer van een 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/

Bezoek onze 10.000m² showroom

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers zit gevestigd in Van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom van 10.000m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen. Maak een afspraak via het contactformulier of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier en woont u in (de omgeving van) Hoofddorp? Vul uw gegevens in via het contactformulier ‘maak een afspraak’, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.