Hét hoveniersbedrijf voor uw tuinproject in de regio van Heemstede

Bent u op zoek naar een betrouwbare, professionele en creatieve hovenier in (de omgeving van) Heemstede? Dan bent u bij Van Beem Hoveniers aan het juiste adres. Van Beem Hoveniers beschikt over een team ervaren en vakkundige specialisten, die uw droomtuin kunnen realiseren.

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers verzorgt graag uw gehele tuinproject, zoals het tuinontwerp, het aanleggen van de tuin of het renoveren van de tuin.

3D tuinontwerp

Bij het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers heeft u de mogelijkheid om een 3D tuinontwerp te laten maken. We zullen eerst met u de wensen bespreken en zo een ontwerp maken voor uw tuin, om deze vervolgens geheel naar wens aan te leggen. Bij het ontwerpen van uw tuin kunt u uw eigen ideeën kwijt of alles overlaten aan de ontwerper. Het uitgangspunt is dat er een ontwerp op tafel komt dat volledig aansluit bij uw persoonlijke stijl.

We bekijken samen met u het gemaakte tuinontwerp op groot scherm in onze bioscoop, waarbij we virtueel door uw nieuwe tuin wandelen. We presenteren in het ontwerp verschillende tijdstippen; in de volle zon, bij schemering en in het donker, zodat u ook het effect van het verlichtingsplan kunt bekijken. Het 3D tuinontwerp kan uitgebreid worden met een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan.

Onze werkwijze

Het is belangrijk dat het aanleggen van een tuin op een kwalitatieve manier gebeurt, zodat u tot in de kleinste details kunt zien dat er met vakmanschap gewerkt is in uw tuin. Het tuinproject beginnen we met een bezoek in onze 10.000m² showroom. Hier bespreken we uw wensen en laten we onze producten en materialen zien. Verder komt onze hovenier bij u op locatie om de huidige situatie te bekijken en om foto’s te maken van de huidige situatie. De hovenier bekijkt hierbij onder andere de bodemgesteldheid, zon inval en zichtlijnen met de omgeving.

Hoogste klantbeoordeling

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers scoort een gemiddeld klantcijfer van 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/.

Kom langs in onze overdekte 10.000m² showroom

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers zit gevestigd in Van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom van 10.000m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen. Maak een afspraak via het contactformulier of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier en woont u in (de omgeving van) Heemstede? Vul uw gegevens in via het contactformulier ‘maak een afspraak’, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.