Hét hoveniersbedrijf voor uw tuinproject in de regio van Halfweg

Bent u op zoek naar een hovenier in de regio van Halfweg voor het aanleggen, ontwerpen of aanpassen van uw tuin? U hoeft niet verder te zoeken. Bij het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers vindt u deskundige hoveniers, die uw droom tuin kunnen realiseren.  Wij werken met professionele machines en de beste materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van uw tuin.

3D tuinontwerp

Ons team van tuinontwerpers hebben de vakkennis om een passend, verzorgd en creatief 3D tuinontwerp te maken, die aansluit op uw persoonlijke wensen. Naast het tuinontwerp en de tuinfilm, kunt u het ontwerp uitbreiden met een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan.

We projecteren het 3D tuinontwerp op een groot scherm in onze bioscoop in de showroom. U beleeft door het tuinontwerp uw tuin alsof u er midden in staat. We simuleren verschillende tijdstippen; in de volle zon, maar ook bij schemering en in het donker, zo kunnen wij u ook het resultaat laten zien van het verlichtingsplan.

Onze werkwijze

Om uw droomtuin te kunnen realiseren, beginnen we met een bezoek aan onze 10.000m² showroom. In de showroom bespreken we uw wensen en kunnen wij onze producten en materialen laten zien. Natuurlijk komt onze hovenier ook bij u op locatie, zodat hij naar de bodemgesteldheid, zon inval en zichtlijnen met omgeving kan kijken. Ook zal hij nog wat foto’s maken en zal hij de tuin opmeten.

Best beoordeelde hovenier van Nederland

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers scoort een gemiddeld klantcijfer van een 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers zit gevestigd in Van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom van 10.000m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen. Maak een afspraak via het contactformulier of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier en woont u in (de omgeving van) Halfweg? Vul uw gegevens in via het contactformulier ‘maak een afspraak’, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.