Hét hoveniersbedrijf voor uw tuinproject in de regio van Haarlem

Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Haarlem om uw droomtuin te verwezenlijken? Dan bent u bij het Hoveniersbedrijf GroenRijk van Beem op het juiste adres. Van Beem Hoveniers is al sinds 1901 dé groenfamilie in de regio en heeft alle specialismen in huis voor het aanleggen of aanpassen van uw tuinproject.

Van Beem Hoveniers bezit alle specialismen om een totaal concept te realiseren. Of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinrenovatie, Van Beem Hoveniers verzorgt graag uw gehele tuinproject tot in de puntjes.

3D tuinontwerp

Een tuin aanleggen begint bij de basis: een goed tuinontwerp. U heeft bij ons de mogelijkheid om door ons ervaren team van tuinontwerpers een 3D tuinontwerp te laten maken.  We bespreken dan natuurlijk eerst met u de wensen en ontwerpen aan de hand daarvan het ontwerp. Het 3D tuinontwerp kan worden uitgebreid met een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan.

We projecteren het gemaakte 3D tuinontwerp op een groot scherm in de bioscoop in onze 10.000m² showroom. Zo krijgt u een optimale tuinbeleving alsof u in uw nieuwe tuin staat. We kunnen de tuin in verschillende tijdstippen laten zien; in de volle zon, maar ook bij schemering en in het donker. Zo kunnen wij u ook het resultaat laten zien van het verlichtingsplan.

Onze werkwijze

Wij streven naar perfectie als het gaat om het realiseren van uw droomtuin. We beginnen daarom met een bezoek in onze showroom, waar we uw wensen bespreken en u de producten en materialen kunnen laten zien. Natuurlijk komt onze hovenier ook bij u op locatie om naar de bodemgesteldheid, zichtlijnen met de omgeving en zon inval te kijken. Ook zal hij foto’s maken van de huidige situatie en de tuin volledig opmeten.

Hoogste klantbeoordeling

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers scoort een gemiddeld klantcijfer van een 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/.

Kom langs in onze overdekte 10.000m2 showroom

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers zit gevestigd in Van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom van 10.000m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen. Maak een afspraak via het contactformulier of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier en woont u in (de omgeving van) Haarlem? Vul uw gegevens in via het contactformulier  ‘maak een afspraak’, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.