Hét hoveniersbedrijf voor uw tuinproject in de regio van Bloemendaal

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers staat al jaren bekend om zijn slagvaardige manier van werken, persoonlijke aanpak en een hecht team van professionele hoveniers. Dus bent u op zoek naar een hovenier voor het aanleggen of aanpassen van uw tuin? Dan bent u bij het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers aan het juiste adres.

Van Beem Hoveniers verzorgt graag uw gehele tuinproject, of het nu gaat om het tuinontwerp, tuinaanleg of aanpassingen aan de huidige situatie.

3D tuinontwerp

Wilt u van uw droomtuin een 3D ontwerp laten maken, zodat u precies weet hoe uw tuin eruit komt te zien? Dat is bij het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers mogelijk. U kunt door ons ervaren team van tuinontwerpers een 3D tuinontwerp laten maken. Ook heeft u de keuze om het tuinontwerp uit te breiden met een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan.

Het gemaakte tuinontwerp bespreken we in onze showroom op groot scherm in de bioscoop. Door middel van het tuinontwerp wandelt u virtueel door uw nieuwe droomtuin. Hierbij kunnen we ook verschillende tijdstippen simuleren, zodat we ook uw nieuwe droomtuin (inclusief verlichtingsplan) kunnen laten zien in de volle zon, bij schemering en in het donker.

Onze werkwijze

We starten uw tuinproject in onze 10.000m² showroom. Hier bespreken we uw tuinwensen en laten we onze producten en materialen zien. Onze hovenier komt op locatie om foto’s te maken van uw tuin en om deze op te meten. Ook wordt er op locatie gekeken naar de bodemgesteldheid, zon inval en zichtlijnen met de omgeving.  

Hoogste klantbeoordeling

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers scoort een gemiddeld klantcijfer van 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/.

Kom langs in onze overdekte 10.000m² showroom

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers zit gevestigd in Van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom van 10.000m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen. Maak een afspraak via het contactformulier of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier en woont u in (de omgeving van) Bloemendaal? Vul uw gegevens in via het contactformulier ‘maak een afspraak’, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.