Hét hoveniersbedrijf voor uw tuinproject in de regio van Badhoevedorp

Wilt u uw tuin laten aanleggen of aanpassen, en bent u dus op zoek naar een hovenier in de regio van Badhoevedorp? U hoeft niet verder te zoeken. Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers verzorgt graag uw tuinproject. Er wordt gebruik gemaakt van professionele machines en de beste materialen, zodat u jarenlang plezier heeft van uw tuin.

Bij Van Beem Hoveniers kunt u terecht voor alles rondom en in uw tuin, of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinrenovatie.

3D tuinontwerp

Bij het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers heeft u de mogelijkheid dat onze ervaren tuinontwerpers een 3D ontwerp voor u maken. Bij het ontwerpen van uw tuin houden de tuinontwerpers zoals vanzelfsprekend rekening met al uw persoonlijke wensen. Naast het tuinontwerp en de tuinfilm, kunt u het ontwerp uitbreiden met een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan.

Het gemaakte 3D tuinontwerp wordt op een groot scherm geprojecteerd in de bioscoop in onze showroom. Het voordeel van het 3D tuinontwerp is dat u de tuin echt beleeft alsof u er midden in staat, doordat u virtueel door uw nieuwe tuin kunt wandelen. Via het 3D tuinontwerp ziet u nogmaals de gekozen materialen en ook het verlichtingsplan kunnen we met verschillende tijdstippen simuleren. Zo kunnen we u het tuinontwerp laten zien in de volle zon, maar ook bij schemering en in het donker.

Onze werkwijze

Een perfect ontworpen tuin, eist op een tevens perfecte manier te worden aangelegd. We beginnen daarom het tuinproject met een bezoek in onze 10.000m² showroom. In de showroom bespreken we uw wensen en laten we onze producten en materialen zien. Onze hovenier komt ook op locatie om foto’s te maken van de huidige situatie en om deze op te meten. Ook gaat hij kijken naar de bodemgesteldheid, zon inval en zichtlijnen met de omgeving.

De ervaring van onze klanten

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers scoort een gemiddeld klantcijfer van 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/.

Kom langs in onze overdekte 10.000m² showroom

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers zit gevestigd in Van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom van 10.000m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen.  Maak een afspraak via het contactformulier of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier en woont u in (de omgeving van) Badhoevedorp? Vul uw gegevens in via het contactformulier ‘maak een afspraak’, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.