Hét hoveniersbedrijf voor uw tuinproject

Bent u op zoek naar een hovenier in de regio van Amsterdam voor het aanleggen of aanpassen van uw tuin? Dan bent u bij het Hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers op het juiste adres. Van Beem Hoveniers is al sinds 1901 dé groenfamilie in de regio en heeft alle specialismen in huis voor het aanpakken van uw tuinproject. Wij werken met professionele machines en de beste materialen, zodat u jarenlang plezier heeft van uw tuin.

Van Beem Hoveniers kan met de ruime ervaring als hoveniersbedrijf uw tuin tot in de puntjes verzorgen, of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinaanleg, of tuinrenovatie, bij ons kunt u terecht voor alles rondom en in uw tuin.

Tuinontwerp

U heeft bij ons de mogelijkheid om een 3D ontwerp voor uw tuin te laten maken door ons ervaren team van tuinontwerpers. Wij luisteren naar uw wensen en ontwerpen aan de hand daarvan dé tuin waar u altijd al van gedroomd heeft. Het 3D tuinontwerp kan uitgebreid worden met een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan.

We projecteren het gemaakte 3D tuinontwerp op een groot scherm in de bioscoop in onze 10.000m² showroom. U kunt dan virtueel door uw nieuwe tuin wandelen. Het voordeel daarvan is dat u de tuin echt beleeft alsof u er midden in staat, waarbij we verschillende tijdstippen kunnen simuleren. In de volle zon, maar ook bij schemering en in het donker, met het eveneens door onze tuinontwerper gemaakte verlichtingsplan. Zo weet u dus haarfijn wat u kunt verwachten als onze hoveniers uw tuin aanleggen conform het 3D tuinontwerp.

Onze werkwijze

We willen graag vakwerk leveren bij het inrichten en aanleggen van uw tuin. Daarom beginnen we met een bezoek in onze showroom, waar we uw wensen kunnen bespreken en onze producten kunnen laten zien. Natuurlijk komt onze hovenier ook op locatie foto’s maken, alles opmeten en kijken naar de bodemgesteldheid, zon inval en zichtlijnen met de omgeving.

Een tuin aanleggen doen wij in een gefaseerde aanpak. We zorgen eerst voor het grondwerk, planten groeien namelijk alleen in een voedzame bodem. Na het grondwerk is het tijd voor de bestrating, waarna de overige materialen zoals schuttingen, tuinhuizen en verlichting volgen. Als laatste wordt uw tuin voorzien van mooie, kleurrijke beplanting.

Hoogste klantbeoordeling

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers scoort een gemiddeld klantcijfer van 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/.

Kom langs in onze overdekte 10.000m² showroom

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers zit gevestigd in Van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom van 10.000m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen.  Maak een afspraak via het contactformulier of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier en woont u in (de omgeving van) Amsterdam? Vul uw gegevens in via het contactformulier ‘maak een afspraak’, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.