Hét hoveniersbedrijf voor uw tuinproject in de regio van Amstelveen

Zoekt u een hovenier in de regio van Amstelveen voor het aanleggen, ontwerpen of aanpassen van uw tuin? Bij het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers bent u op het juiste adres voor het uitbesteden van uw tuinwerkzaamheden. Van Beem Hoveniers is al sinds 1901 dé groenfamilie in de regio en heeft alle specialismen in huis voor het aanpakken van uw tuinproject.

Van Beem Hoveniers kan met de ruime ervaring  en kennis als hoveniersbedrijf van uw tuin een totaal concept realiseren, zodat uw tuin echt een verlengstuk van uw woning wordt, waar u optimaal van kunt genieten.

3D Tuinontwerp

Met een tuinontwerp bent u verzekerd van een tuin die volledig past bij uw tuinwensen en de mogelijkheden die er zijn. Onze ervaren team van tuinontwerpers kunnen een 3D tuinontwerp geheel naar uw wensen ontwerpen. Wij bespreken dan natuurlijk eerst met u de wensen en mogelijkheden, en ontwerpen aan de hand daarvan het ontwerp. U heeft de keuze om het tuinontwerp uit te breiden met een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan.

In onze 10.000m² showroom projecteren wij het gemaakte 3D ontwerp voor u op groot scherm in onze bioscoop. Zo krijgt u een optimale tuinbeleving alsof u in uw nieuwe tuin staat. We laten de tuin in verschillende tijdstippen zien; in de volle zon, maar ook bij schemering en in het donker. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als onze hoveniers uw tuin aanleggen overeenstemmend aan het 3D tuinontwerp.

Werkwijze

We willen graag vakkundig en zorgvuldig werk leveren bij het inrichten en aanleggen van uw tuin. Daarom beginnen we met een bezoek in onze showroom, waar we uw wensen bespreken en u de producten en materialen kunnen laten zien. Onze hovenier komt ook bij u op locatie om naar de bodemgesteldheid, zon inval en zichtlijnen met de omgeving te kijken. Ook zal hij foto’s maken van de huidige situatie en alles opmeten.

Hoogste klantbeoordeling

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers scoort een gemiddeld klantcijfer van een 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/.

Kom langs in onze overdekte 10.000m² showroom

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers zit gevestigd in van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom van 10.000m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen. Maak een afspraak via het contactformulier met de specialisten van Van Beem Hoveniers of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier voor het aanleggen of aanpassen van uw tuin en woont u in (de omgeving van) Amstelveen? Vul uw gegevens in via het contactformulier ‘maak een afspraak’ zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.