Hét hoveniersbedrijf voor uw tuinproject in de regio van Aalsmeer

Zoekt u naar een hovenier in de regio van Aalsmeer voor het aanleggen of aanpassen van uw tuin? U hoeft niet verder te zoeken. Bij hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers vindt u deskundige hoveniers die van uw tuin uw droomtuin kunnen maken.Van Beem Hoveniers is al sinds 1901 dé groenfamilie in de regio en heeft alle specialismen in huis voor het waar maken van uw droomtuin. Wij werken met professionele machines en de beste materialen, zodat u jarenlang plezier van uw tuin heeft.

3D Tuinontwerp

U heeft bij ons de mogelijkheid om een 3D tuinontwerp te laten maken door ons ervaren team van tuinontwerpers. Uw wensen zijn de basis voor een goed tuinontwerp, wij kunnen onze creativiteit en vakkennis daar aan toevoegen. Het tuinontwerp kan worden uitgebreid met een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan.

Het 3D tuinontwerp projecteren we in onze showroom op een groot scherm in de bioscoop. Doordat u virtueel door uw nieuwe tuin wandelt, beleeft u uw tuin alsof u er midden in staat. Om het effect van het verlichtingsplan te kunnen zien, simuleren we verschillende tijdstippen; in de volle zon, met schemering en in het donker.

Onze werkwijze

Een perfect ontworpen tuin, dient perfect aangelegd te worden. We starten het project met een bezoek aan onze 10.000m² showroom. In de showroom bespreken we uw wensen en laten we onze producten en materialen zien. Onze hovenier komt ook op locatie om naar de huidige situatie te kijken en foto’s te maken. Ook kijkt hij naar de bodemgesteldheid, zon inval, zichtlijnen met de omgeving en zal hij de tuin opmeten.

Hoogste klantbeoordeling

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers scoort een gemiddeld klantcijfer van een 9,4! Bekijk onze reviews via https://klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl/.

Kom langs in onze overdekte 10.000m² showroom

Het hoveniersbedrijf Van Beem Hoveniers zit gevestigd in Van Beem. Van Beem heeft een overdekte showroom van 10.000 m² gevestigd in Zwanenburg, nabij Schiphol. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van onze producten en materialen. Maak een afspraak via het contactformulier of kom langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Neem contact op of maak een afspraak

Bent u op zoek naar een hovenier en woont u in (de omgeving van) Aalsmeer? Vul uw gegevens in via het contactformulier ‘maak een afspraak’, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar via 020 497 4662.