Sierbestrating Hoofddorp

Voor een ruime keus uit verschillende soorten sierbestrating kunt u terecht bij GroenRijk Hoveniers Zwanenburg. Beton, natuursteen, gebakken bestrating en natuursteen, wij hebben het allemaal. Onze hoveniers kunnen deze bestrating voor u leggen in uw tuin. Naast sierbestrating kunt u bij GroenRijk hoveniers ook terecht om een tuin geheel te laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden.

GroenRijk Hoveniers adviseert u graag over de sierbestrating die bij uw huis en tuin past. Ook hebben wij aanverwante accessoires die u tuin compleet maken. Voor inspiratie kunt u ook terecht in ons tuincentrum GroenRijk Zwanenburg nabij Hoofddorp.

Laat uw sierbestrating leggen door GroenRijk Hoveniers en zorg dat uw tuin er weer mooi bij ligt. Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie of bel 020 - 4974 662 voor een afspraak.

Sierbestrating Amsterdam

GroenRijk Hoveniers is een expert op het gebied van bestrating. Wij leveren en leggen sierbestrating in Amsterdam en omgeving en adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw tuin. Hierbij houden we rekening met de kleur van uw huis en de omgeving. Het is mogelijk om een compleet nieuwe tuin te laten aanleggen door onze hoveniers of een gedeelte van de tuin te laten bestraten.

Hoveniersbedrijf GroenRijk van Beem biedt verschillende soorten sierbestrating, split in verschillende diktes en tuinaccessoires. Beton, natuursteen, gebakken bestrating en natuursteen, wij hebben het allemaal. Wilt u inspiratie opdoen voor het kiezen van de juiste soort sierbestrating voor uw tuin? Dan kunt u terecht in ons tuincentrum GroenRijk Zwanenburg, zo’n 5 minuten rijden van Amsterdam.

Wilt u meer informatie over sierbestrating van GroenRijk Hoveniers. Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 020 - 4974 662.