Historie van Van Beem Hoveniers

Uw groenfamilie van de regio

Wij zijn een echt familiebedrijf. In 1900 vestigde overgroot opa van Beem zich in Zwanenburg en begon een boerderij. De boerderij is later over genomen door zijn zoon Kors en daaropvolgend zijn kleinkinderen Koos & Leen van Beem. In 1975 begonnen zij, naast de boerderij, een kwekerij: ‘Ruimzicht’. Maar wat begon met een kwekerij groeide al snel uit tot een geliefde plek waar ook viooltjes, coniferen en aardappelen werden verkocht. De basis voor het tuincentrum en later het hoveniersbedrijf is gelegd. En daar zijn we trots op!

Van kwekerij tot tuincentrum & hoveniersbedrijf

De kwekerij groeide al snel uit tot een volwaardig tuincentrum. In 2002 heeft de zoon van Koos, Gerko van Beem, het tuincentrum overgenomen. Dat u in ons tuincentrum al jarenlang dezelfde, vertrouwde gezichten ziet, spreekt veel mensen aan. In ons team is veel kennis aanwezig en onze mensen werken met passie en plezier. Bij GroenRijk proberen we voor al onze klanten altijd iets extra’s te doen, zodat het voor u iedere keer de moeite waard is om ons tuincentrum te bezoeken.
Onze familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot dé groenspecialist van Noord- en Zuid-Holland, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een tuincentrum, hoveniersbedrijf, veranda bedrijf (www.mooieverandas.nl) en we zijn volop aan het ontwikkelen om u ook online van dienst te kunnen zijn. Goed advies, service & kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er alles aan doen om onze familienaam hoog te houden.

Wilt u meer weten over onze historie? Wij vertellen u er graag meer over. Kom gerust eens langs in onze showroom of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.