Over Van Beem Hoveniers

Wij zijn dé groenfamilie van de regio en hebben passie voor ons vak. De basis van ons familiebedrijf werd in 1901 al gelegd door onze overgrootopa op de IJweg in Zwanenburg. Wij zijn groenexpert en gespecialiseerd in tuinaanleg én tuinonderhoud.

Passie voor groenleven in de regio

We hebben respect voor onze leefomgeving en zijn nauw betrokken bij het continue vergroten van de leefbaarheid en natuur in onze regio. We denken na bij wat we doen en hebben oog voor onze omgeving, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kwaliteit en service

Van Beem Hoveniers verzorgt alles op het gebied van tuinen en tuinonderhoud. Onder de dagelijkse leiding van Brian van Norde worden vele tuinen vakkundig aangelegd, onderhouden en gerenoveerd. Bij Van Beem Hoveniers vindt u uitsluitend goed opgeleide mensen die hun vak verstaan en met passie werken aan uw tuin. Bovendien heeft u bij ons altijd een vast en vertrouwd aanspreekpunt: de regisseur die in contact blijft met u en de specialisten.

Uw tuin, onze passie

We maken graag persoonlijk kennis met u in onze showroom in Zwanenburg. Het is bij uitstek dé plek om u goed te laten informeren en dankzij ons zeer uitgebreide assortiment vindt u hier alles wat u nodig heeft om uw tuin en huis naar uw wens in te richten. Van loungehoek tot parasol en van verlichting tot buitenkeuken: onze showroom brengt u in de juiste sfeer. Wij zijn zeven dagen per week geopend, dus ook op zondag kunt u inspiratie op doen. Al vele tevreden klanten gingen u voor en werden ambassadeur van Van Beem Hoveniers. Zie tevens de klant beoordelingen over ons bedrijf bij ‘Klanten vertellen’. Wilt u meer weten over Van Beem Hoveniers en ons aanbod? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.