Een glazen schutting is een ideaal windscherm,
voor beschut genieten met behoud van uitzicht.

Een glazen schutting is misschien niet het eerste waar u aan denkt als u op zoek bent naar een veilige en winddichte afscherming voor terras of terrein. Toch zijn glazen wanden misschien wel de allerbeste oplossing voor wie een windscherm wil creëren of een terrein wil afsluiten. Ga maar na: een glazen wand is duurzaam, makkelijk te onderhouden, milieuvriendelijk, mooi om te zien en – al naar gelang uw wensen – doorzichtig of juist niet! U kunt dus uw terrein of terras veilig afschermen met een zeer sterk maar nagezoeg onzichtbaar (wind)scherm.

Een glazen schutting, het mooiste tuinscherm

De foto’s op deze pagina bewijzen het: een glazen wand is een prachtige oplossing voor de afscheiding van uw tuin of terras zonder verlies aan uitzicht. Met een glazen schutting van onze leverancier, een Europese marktleider in glazen schermen, kunt u qua uitstraling van uw tuinscherm alle kanten op. Van geheel transparant, waarbij alleen de ranke aluminium staanders te zien zijn, via semi-transparant, met bijvoorbeeld een wand van matglas langs het zwembad, waar u extra privacy wilt, tot volledig ondoorzichtig.

Glazen schutting met LED-verlichting

Over ‘uitstraling’ gesproken, uw glazen tuinafscherming kan voorzien worden van LED-verlichting, voor een extra feeëriek effect. Uw tuinscherm kan uw terras helder verlichten, of met gedempt licht een zachte, romantische glans over uw avonden leggen. En door de verschillende kleuren kunt u eventueel uw eigen lichtshow verzorgen. De verlichting is energiezuinig en onderhoudsarm. En vanzelfsprekend te regelen met een afstandsbediening, of geheel automatisch, waarbij de glazen schutting oplicht zodra het donker wordt.

Een glazen tuinscherm is jarenlang veilig genieten

Vanzelfsprekend gebruiken wij alleen glazen schermen van superveilig gehard glas, dat maar liefst 6 keer zo sterk is als gewoon glas. En mocht er tóch een ongelukje gebeuren, dan valt de glasplaat uiteen in kleine, niet snijdende korreltjes. Qua onderhoud is een glazen schutting ook een zorgeloos bezit, want u kunt de wand en de staanders makkelijk reinigen met een sopje. In de meeste gevallen volstaat één keer per jaar, afhankelijk van het gebruik. Een glazen wand rond een zwembad wordt vaak bespat en zal dus wat vaker moeten, maar bijvoorbeeld grasresten na het maaien kunt u simpelweg met de tuinslang afspuiten.

Glazen schutting installatie

Als specialist in buitenleven kunnen wij u ter zake kundig adviseren over de juiste keuze in glazen wanden als tuinafscheiding of rond een zwembad. Wij komen graag bij u langs om een offerte te maken en verzorgen aansluitend ook de complete installatie van uw glazen schutting. Interesse? Neem snel contact met ons op!