Gardenlux tegels en klinkers
Sierbestrating voor ieders smaak

Als u wel eens op TV naar tuinrenovatie-expert Rob Verlinden kijkt, dan hoort u Rob regelmatig de kwaliteit van Gardenlux tegels prijzen. Terecht, want Gardenlux is een topmerk, dat dan ook een centrale plaats in onze showroom en modeltuinen verdient.

De complete collectie Gardenlux sierbestrating

Er zijn niet veel tuincentra of hoveniersbedrijven die kunnen zeggen dat ze het complete Gardenlux assortiment kunnen laten zien. Wij zijn een van de grootste Gardenlux dealers. U vindt dan ook alle Gardenlux producten in onze showroom en op ons buitenterrein. En het mooie is, dat u geen vrij hoeft te nemen om onze showroom te bezoeken. U kunt bij ons zeven dagen per week terecht voor een levende ‘modeshow’ op het gebied van tuin-aankleding.

Hoveniersbedrijf voor one stop shopping

De uitgebreide presentatie van Gardenlux-producten is een belangrijke plus voor ons hoveniersbedrijf, omdat wij u als klant ter plekke kunnen laten zien hoe de uitstraling van uw tuin verandert met een bepaalde tegel of klinker. Wij bepalen samen met u het ontwerp van uw tuin, vervolgens leveren we de producten en ten slotte verzorgen onze eigen ambachtelijke stratenmakers het vakkundig bestraten van uw tuin. Zo houdt u één aanspreekpunt voor uw complete tuinproject.

Laat u inspireren door de Gardenlux brochure

Een belangrijk onderdeel van het aanleggen of renoveren van een tuin is de voorpret. U kunt zich laten inspireren door de online tuinengids van Gardenlux, met meer dan 100 pagina’s tuininspiratie.

Gardenlux tegels voor elke smaak

Wilt u een tuin realiseren met een strakke Italiaanse uitstraling? Houdt u van romantisch Frans of Engels? Of kiest voor een tuin met oer-Nederlandse uitstraling, met Oudhollandse getrommelde klinkers of kloostermoppen? Onze tuinarchitecten helpen u graag de beschikbare ruimte optimaal benutten en zowel qua bestrating als beplanting aankleden in een sfeer die bij u past. Maar alles begint met een bezoek aan onze modeltuinen. U vindt er zeker voldoende inspiratie voor een vliegende start van uw tuinproject.

Kom langs, of bel voor een afspraak

U kunt bij ons elke dag van de week binnen lopen en in gesprek gaan met onze tuinexperts. Maar als u graag rustig wat langer wilt zitten voor overleg met een ervaren tuinarchitect, dan is het beter om tijdig een afspraak te plannen. Bel 020-4974662 of mail met info@groenrijkhoveniers.nl.