Gardenlux keramische tegels voor buiten. Complete collectie terrastegels in onze showroom

De keramische terrastegels van Gardenlux – bekend van Rob’s Grote Tuinverbouwing op TV – zijn een vast onderdeel van onze collectie sierbestrating. U vindt de Gardenlux keramische tegels in de verschillende opstellingen van veranda’s, zonneschermen en tuinmeubels in onze binnenshowroom. Daarnaast hebben we de complete collectie Gardenlux terrastegels in een kunstzinnig presentatie gelegd op ons buitenterrein.

Waarom keramische tegels?

Het voordeel van ‘gebakken’ tegels is dat ze zeer hard zijn. Het materiaal is vrijwel krasvast en behoudt altijd zijn kleur. Doordat keramiek geen water opneemt, zijn de tegels geheel vorstbestendig. Het leggen van de tegels moet secuur gebeuren, maar door hun geringe dikte (2cm) zijn ze vrij gemakkelijk te verwerken, zeker in vergelijking met zware betonnen tegels. Om dezelfde reden is het wel van groot belang dat de ondergrond perfect is voorbereid. Laat daarom keramische tegels bij voorkeur leggen door een vakman.

Koop keramische tegels bij de man die ook leggen kan

Er zijn maar weinig hoveniersbedrijven in Nederland die kunnen zeggen dat ze zelf voldoende expertise in huis hebben om de complete tuininrichting in eigen beheer uit te voeren. Wij durven dat wél, want we hebben in ons team een paar professionele ‘terrassiers’ die prachtig strakke klinkerstraatjes kunnen leggen, en die ook hun hand niet omdraaien voor een perfect terras met keramische tegels. Dat is niet niks, want met name bij keramische tegels is uiterst secuur werken van groot belang voor een blijvend perfect eindresultaat. Als u bij ons een terras koopt, hebt u van selectie tot afwerking maar één aanspreekpunt. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor een perfect resultaat, ook op langere termijn.

Keramische tegels 7 dagen per week buiten te zien

Wilt u een goede indruk van hoe uw terras er uit komt te zien met keramische tegels van Gardenlux? Dan is een bezoekje aan onze centraal in de Randstad gelegen showroom in Zwanenburg een goed idee. Op ons buitenterrein hebben wij een modelterras gecreëerd met daarin de meest populaire keramische tegels uit het Gardenlux-assortiment. U kunt bij ons overigens ook in het weekend komen kijken, want ons tuincentrum is zeven dagen per week open.