Expertises

Van Beem Hoveniers heeft een rijke geschiedenis op het gebied van het creëren van de perfecte tuin voor ieder huis. Hierdoor hebben wij een hoog niveau van expertise en veel ervaring op het gebied van het aanleggen van tuinen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van complete tuinprojecten; daardoor kunnen wij voor iedereen de ideale tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Hierbij ontzorgen wij u vanaf het allereerste gesprek tot zelfs na de oplevering. Wij zorgen voor een regisseur voor uw tuin, die een vast aanspreekpunt voor u vormt en met alle specialisten in contact staat. Hij zal het tuinproject coördineren, vanaf het ontwerp tot zelfs na de oplevering.

 

Tuinontwerp

Van Beem Hoveniers is uw professionele partner voor het creëren, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een (3D) tuinontwerp, zo zijn wij in staat om de tuin te ontwerpen waar u altijd al van heeft gedroomd. Van Beem Hoveniers luistert naar al uw wensen en ontwerpt voor u de ideale tuin. In uw tuin geniet u zoals u dat het liefste doet; het ontwerpen van een tuin is dus echt maatwerk. Van Beem Hoveniers beschikt over een ervaren team van tuinontwerpers, maar werkt ook veel samen met gerenommeerde tuinarchitecten door het hele land. Meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van tuinontwerp vindt u .

Tuinaanleg

De start voor uw tuin begint bij een gesprek met één van onze tuinexperts. Hierin wordt geluisterd naar al uw tuinwensen en zullen wij uiteraard een kijkje nemen in uw tuin en een proefmonster van uw grond. Aan de hand van uw wensen en inventarisatie ontvangt u van ons een offerte op maat in onze showroom. Indien u akkoord bent met ons voorstel worden de benodigde materialen besteld en wordt uw tuinproject ingepland.

Van Beem is al sinds 1901 dé groenfamilie in de regio met veel ervaring in het aanleggen van tuinen. De aanleg van tuinen gebeurt door ware experts met professionele machines en de beste materialen. Dit alles gebeurt volgens een gefaseerde aanpak. U kunt natuurlijk ook uw tuin gedeeltelijk door Van Beem Hoveniers laten aanleggen. In onze showroom in Zwanenburg vindt u alle producten waar wij mee werken. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen. Bent u benieuwd wat Van Beem Hoveniers voor de aanleg van uw tuin kan betekenen? Neem contact op!

Tuinonderhoud

Om zo lang mogelijk van uw tuin te kunnen genieten is het belangrijk om uw tuin goed te onderhouden. Tuinonderhoud kan echter een hoop tijd en moeite kosten en voor wie daar geen zin of tijd voor heeft biedt Van Beem Hoveniers u graag een helpende hand. U kunt uw tuinonderhoud namelijk volledig aan ons uit handen geven.

Van Beem Hoveniers beschikt over een excellente onderhoudsservice bestaand uit gediplomeerde hoveniers. U kunt zowel particulier als zakelijk bij hen terecht. We komen graag bij u langs om een indicatie te maken van de onderhoudsfrequentie van uw tuin, om u zo te verzekeren van een tuin die bestand is tegen weer en wind. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende onderhoudsservices waarmee wij werken? vindt u meer informatie.

3D-tuinontwerpen

Van Beem Hoveniers werkt graag met de allernieuwste en meest geavanceerde technieken om u een fantastische tuin te kunnen garanderen. Daarom bestaat er bij ons de mogelijkheid om uw tuin in 3D te laten ontwerpen. Onze tuinspecialisten vertellen u hier graag meer over.